Komanda

Mūsų komandą sudaro tik aukščiausio lygio profesionalai, kuriuos galite turėti ir savo asmeninėse ar verslo šventėse bei renginiuose.

VIZITUOJANTYS ŠEFAI

Stengiamės vienu žingsniu žengti su šiuolaikinėmis Europos gastronomijos tendencijomis, todėl kiekvienais metais kviečiame pripažintus ir įvertintus šefus iš užsienio, kurie pristatydami naujausius vėjus kartu perteikia ir ilagmetes žinias, atskleidžia technologines gudrybes išmoktas garsiausiose Europos gastronomijos mokyklose, tokiose kaip „Le Cordon Bleu“ (nuo 1895), „Alain Ducasse Formation“ ar „École Ritz Escoffier“. 2017 ir 2018 m. „Skonio Slėnyje“ vizitavo šefas iš Prancūzijos Xavier Bouriot, kurio karjera prasidėjo prieš trisdešimt metų 3 „Michelin“ žvaigždučių restorane Reimse, Šampanėje. 

ŠEFAS

Šefo Ernesto Viršilos sukurti meniu yra puikus pavyzdys, kaip galima atskleisti pasaulio skonių įvairovę, laikantis klasikinės prancūzų virtuvės reglamento. Ernestas, garsėjantis kaip kūrybiškas ir itin kruopštus virtuvės meistras, dirbo prestižinėse ir aristokratiškose Londono ir Lietuvos virtuvėse, taip pat dirbo su įžymiuoju šefu Gordonu Ramsay. Šefo vizija įkvėpia ne tik komandą, bet ir pritraukia maisto mylėtojus, vertinančius aukštos kokybės kulinarinius potyrius ir autentišką aplinką.

Komanda

Mūsų komandą sudaro tik aukščiausio lygio profesionalai, kuriuos galite turėti ir savo asmeninėse ar verslo šventėse bei renginiuose.

VIZITUOJANTYS ŠEFAI

Stengiamės vienu žingsniu žengti su šiuolaikinėmis Europos gastronomijos tendencijomis, todėl kiekvienais metais kviečiame pripažintus ir įvertintus šefus iš užsienio, kurie pristatydami naujausius vėjus kartu perteikia ir ilagmetes žinias, atskleidžia technologines gudrybes išmoktas garsiausiose Europos gastronomijos mokyklose, tokiose kaip „Le Cordon Bleu“ (nuo 1895), „Alain Ducasse Formation“ ar „École Ritz Escoffier“. 2017 ir 2018 m. „Skonio Slėnyje“ vizitavo šefas iš Prancūzijos Xavier Bouriot, kurio karjera prasidėjo prieš trisdešimt metų 3 „Michelin“ žvaigždučių restorane Reimse, Šampanėje. 

ŠEFAS

Šefo Ernesto Viršilos sukurti meniu yra puikus pavyzdys, kaip galima atskleisti pasaulio skonių įvairovę, laikantis klasikinės prancūzų virtuvės reglamento. Ernestas, garsėjantis kaip kūrybiškas ir itin kruopštus virtuvės meistras, dirbo prestižinėse ir aristokratiškose Londono ir Lietuvos virtuvėse, taip pat dirbo su įžymiuoju šefu Gordonu Ramsay. Šefo vizija įkvėpia ne tik komandą, bet ir pritraukia maisto mylėtojus, vertinančius aukštos kokybės kulinarinius potyrius ir autentišką aplinką.