RENGINIAI

15-asis žurnalo „Žmonės“ gimtadienis

Kas? 15-asis žurnalo „Žmonės“ gimtadienis: garsiausios žvaigždės ir kvapą gniaužiantis šou

Kur? Verslo centras K29, Vilnius

Kada? 2016 m. kovo 19 d.

Penkiolika metų. Tokią gražią sukaktį šeštadienio vakarą atšventė žurnalas „Žmonės“. Moderniame K29 centre Vilniuje, kur įsikūręs ir vienas iš „Skonio slėnio“ restoranų „K29 Lounge“, vykęs renginys neabejotinai tapo didžiausiu traukos centru ryškiausioms šalies žvaigždėms. Čia susirinko šimtai svečių.

Daugiau…

2016 metų vestuvių tendencijos – mistika dvelkiančios vestuvės dvare

Kas? Vestuvės dvare

Kur? Lietuvos dvaras

Kada? 2016 m. kovo mėn.

Vestuvės dvare – daugelio nuotakų svajonė. Lietuvoje kasmet atgyje vis nauji dvarai, tad rinktis tikrai yra iš ko – nuo renesansinės pilies, barokinių ar klaiscistinių rūmų su kolonų portikų, iki nedidelio jaukaus medinio dvarelio ar net dar įdomiau – apleisto seno dvaro! Tokiame dvare, kuris jau senokai nenaudojamas, įmanoma sukurti ypatingą tiek pačios šventės, tiek labai išskirtinės vestuvinės fotosesijos atmosferą.

Daugiau…

Užgavėnių karnavalo kaukių balius

Kas? Užgavėnių karnavalo kaukių balius
„Kaukių Balius Grafų Umiastovskių Rūmuose: MAGIŠKASIS PIANO NOBILE“

Kur? grafų Umiastovskių rūmai, Vilnius

Kada? 2016 m. sausio 30 d.

2016 m. sausio 30 d. Vilniuje įvyko jau antrasis Vilniaus karnavalas. Praėjusiais metais šventė svečiai puošėsi Venecijos ir comedie dell’arte kaukėmis. Šiais metais rinkosi bet kurią tradicinę karnavalo kaukę, tačiau ji turėjo būti Magiška, Pasakiška, Stebuklinga! Maistas taip pat – jei pernai kvepėjo viduržemio jūra, šiemet buvo tikra skonio magija!
Daugiau…

Susitiko meilės: žmogui, gėlei, maistui

Kad jūs žinotumėte, kokie esate skirtingi, ir kokie visi nuostabūs! Kiek daug mes pamatome ir sužinome, kai kuriame jums puokštes (gėles ir iš nuosavo darželio skiname, ir specialiai jums užjūrio aukcionuose perkame), mąstome, kaip papuošti stalus ir kokius valgius ant jų padėti. Kokių įdomių idėjų jūs turite ir kokius savitus pageidavimus mums išsakote! Mums didelė laimė būti dalimi pirmosios santuokos šventės, kurioje jaunieji pasižada amžinai tapti vienas kito gyvenimo liudininkais. Pažada, kad nuo šiol jiems rūpės viskas, kas atsitinka mylimojo gyvenime. Tegu bus jūsų šventės nuostabios, o dienos ilgos ir laimingos.

Daugiau…

TV3 naujojo sezono atidarymas

Kas? TV3  naujojo sezono atidarymas

Kur? Kalnų parkas, Vilnius

Kada? 2015 m. rugsėjis 4 d.

Š. m. rugsėjo 4 dienos vakarą net ir lietingas oras nesutrukdė būriui išsipusčiusių pramogų pasaulio atstovų sugužėti į naująjį TV3 sezono atidarymą. Atvyko ir premjeras Algirdas Butkevičius su žmona Janina.

Daugiau…

Svečias į namus – Dievas į namus

Kas? Vakaras kino ir maisto gurmanams

Kur? „Skonio slėnio“ restoranas

Kada? Vasario 11 d. 18.30 val.

Neabejokite, kiekvienai progai ruošiamės taip, kaip geriausiai mokame, tačiau šį kartą jaudulys dvigubai didesnis, nes tiesa tokia: svečias į namus  – tai Dievas į namus. O kaip garbingiausią svečią priimsi, jeigu ne pateikdamas viską, ką turi geriausio? Mūsų namai netrukus pavirs į kino ir maisto mylėtojų erdvę – ruošiame Jums gurmanišką filmą ir tikrai ne prastesnę degustacinę vakarienę. Tie, kurie mus pažįsta žino, kad visada stengiamės palepinti ne tik svečių gomurį, bet ir akį.

Daugiau…

Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė šv. Kalėdų sezono atidarymą

Kas? Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė šv. Kalėdų sezono atidarymą

Kur? Vilniaus Rotušėje

Kada? 2014 m. lapkričio 25 d.

Išminkome tešlą – į šiltą kvapnų sviestą lyg snaigės sukrenta balti miltai – lengvutė, švelni dulksna. Ar žinote, kad tešla bus puresnė, jei miltus sijosite per sietelį? Švelniai ištiesiame auksinį gumulėlį ant stalo, paglostome, padėkojame ir į krosnį skrenda širdutės, žaliaskarės eglės, apvaliausi mėnuliai. Ir dar kai kas – juos jau kvepiančius barstome kalėdine cukraus pudros migla: rusva, balta, saldu. Kvepia laimingais namais ir besišypsančiais namiškiais, kitaip ir nepasakysi. Kas čia tokio, sakysit, iškepti sausainių lėkštę! Bet, tik tuomet, kai kiekvienas rankos mostas reiškia meilę, tik tuomet angelai maistą laimins.

Daugiau…

Konferencija „Euras Lietuvoje: viena rinka, viena valiuta, bendra ateitis“

Kas? Konferencija „Euras Lietuvoje: viena rinka, viena valiuta, bendra ateitis“

Kur? Lietuvos nacionalinė filharmonija

Kada? 2014 m. rugsėjo 25 d.

Ką gi, atėjo ir toks laikas, kai švenčiame paskutines šimtą dienų, kol iš kišenės dar trauksime seną gerą pažįstamą litą – tegu bus tos šimtas dienų kiekvienam iš mūsų dosnios, taikios ir sėkmingos, o po to – viskas dar šimteriopai geriau!

Daugiau…

Vestuvių stalo dizaino tendencijos 2014

Kas: Vestuvės

Kur: Jūsų pasirinkta arba mūsų siūloma erdvė

Kada: Jūsų diena

Baltos vestuvės – amžina spalvų klasika, kuri niekada neišeis iš mados. Baltos visomis prasmėmis –

Daugiau…

Vilnius pasitinka sportininkus

Kas: Šventinis pasitikimas

Kur: Vilniaus rotušė

Kada: 2014 m. vasario 15 d.

Pergales švęsti būtina! Pasitinkant mūsų šalies sportininkus paruošėme ir gardžių rafinuotos lietuviškos virtuvės patiekalų

Daugiau…

Maisto architektai

Kas: Verslo renginys – produkto pristatymas

Kur: Konferencijų centras „Pirklių rūmai“

Kada: 2014 m. vasario 10 d.

Vieni maistą verda, kiti kepa, treti troškina – o mes kuriame ir statome. Mūsų klientai norėjo ne tik pristatyti laisvosios ekonominės zonos parką,

Daugiau…

Juodai!

Kas: Jubiliejus

Kur: Restoranas „Skonio Slėnis“

Kada: 2014 m. vasario 1 d.

Restorano „Skonio slėnis“ balta erdvė puikiai dera su bet kokiu stiliumi – ji tarsi pasitraukia į antrą planą ir jūsų idėja tampa matoma taip, kaip norite jūs.

Daugiau…

Darbais kalbame, ne žodžiais

Kas: Šv. Kristoforo apdovanojimai

Kur: Vilniaus Rotušė

Kada: 2013 m. gruodžio 19 d.

Ar reikia daug kalbėti – juk, kai kiekvienas darome tai, ką mokame geriausiai ir dar iš širdies, pats darbas jau savaime atlygis. Tą vakarą susirinkę svečiai vieni kitiems dėkojo už skambančią muziką, už meną, už tikėjimą – Dievu, žmogumi, idėjomis, gyvybe. O mes, laimingi, klojome ant stalų savo darbus.

Daugiau…

KALĖDINIS ŠVENTINIŲ PATIEKALŲ MENIU

Būna ponių, kurios nemėgsta gaminti. Būna ir tokių, kurios neturi laiko ar svečiai užklumpa netikėtai ir šeimininkė nebespėja iškepti savo kvapniojo pyrago. Be to, juk mieliau paskutines minutes praleisti prie veidrodžio besigrožint, negu parduotuvėje renkantis tortą. „Skonio slėnio“ ponios gaminti mėgsta ir viską padaro laiku, tereikia tik Jūsų noro.

Daugiau…

Skonių vakaras

Kas: Restorano „Skonio Slėnis“ atidaryma

Kur: Restoranas „Skonio Slėnis“

Kada: 2013 m. lapkričio 22 d.

Tą vakarą – jaudulys kaip prieš egzaminą. Tik viena ramina – nuoširdžios artimųjų, draugų, kolegų šypsenos. Su tokiu užnugariu juk daug drąsiau pradėti.

Daugiau…

Maistas – tai tradicija

Kas: Tautinės lietuviškos virtuvės pristatymas

Kur: Pirklių klubas

Kada: 2013 m. lapkričio 20 d.

Sakoma, tradicija – tautos siela. Argi yra tradicijų, kurių nuo seno nelydėtų skirtingi patiekalai – su ypatingomis gamybos technologijomis, argi ne virtuvė – kiekvienos šalies išskirtinumas ir pasididžiavimas?

Daugiau…

Teisingi verslo pietūs: gerai pavalgęs žmogus ir pats tampa geresnis

jolantaBaltos staltiesės, nedidelė kaina, geras maistas ir dar geresnis aptarnavimas – keturi dalykai, kurių iš gerų verslo pietų tikisi lietuviai. Kokie yra kokybiški verslo pietūs, kaip žinoti, kad restorano virtuvėje vyrauja švara ir kodėl nereikia skubėti pakilti nuo stalo? Skubėk lėtai – taip skamba iki mūsų dienų atėjusi lotyniška patarlė. Tuo įsitikinę ir Aukštųjų technologijų centre BOD atidaromo restorano „Skonio slėnis“ savininkai Jolanta ir Dalius Šlapeliai.

Verslo pietumis vadiname ir pietus, skirtus verslo reikalams aptarti (angl. business lunch), ir mums visiems įprastus „dienos pietus“. Protokolinė verslo pietų trukmė – apie 1,5 valandos. Tai ramūs, turtingesni laiko ir finansų prasme pietūs, skirti verslo žmonėms. Verslo pietūs – ne mažiau svarbus ritualas, kaip ir tas, kuris asmuo pirmas paduoda ranką sveikintis. Atrodo smulkmena, bet gali daug lemti: manieros, aplinkos pojūtis, net užsakomas maistas. Dienos pietus – tai neilgai trunkantys pietūs per darbo pertrauką.

Daugiau…

Svinguojantis vakaras

Kur: Energetikos ir technikos muziejus

Kas: Įmonės „New vision“ vakaras

Kada: 2013 m. spalio 10 d.

Šeimininkai žino – svečius reikia pasitikti šiltai. Midus su karštomis obuolių sultimis ir šaltalankio uoga išsyk svečiui pakelia nuotaiką, maloniai sušildo, kad šypsotis būtų lengva ir iš širdies. Muziejuje – ne tik technikos atradimai, bet ir floristikos: prie šalto metalo taip dera gėlių puokštė su vaisiais ir raudonskruosčiais šermukšniais, atrodo – ką šeimininkų ranka paliečia, tas sušyla, atgyja.

Daugiau…

Ruduo pas mus atsėlina per sąmanas. Natiurmortas

Kur: Vilniaus Rotušė

Kas: „Sostinės klubo“ vakaras

Kada: 2013 m. spalio 8 d.

Ima ir ateina toks metas, kai baltos žvakės tampa… per baltos. „Per ryšku, per puošnu, per grakštu – nes jau taip norisi jaukumo, šiltumo, apsikabinimo“, – degtukas dekoratorės Audronės rankoje brūkšteli sendintą vašką. Sidabro žvakidė nusišypso.

Daugiau…

Dėl visko kalta vaizduotė

Kur: Vilniaus Rotušė

Kas: Įmonės „Kardiolita“ vakaras

Kada: 2013 m. spalio 4 d.

Rūmuose – marmuro laiptai, paveikslai, stalai, dengti šilko staltiesėmis, lėkštėse – karališkos krevetės, antiena, gardinta karamelizuoto obuolio skiltele. Spalvos akį džiugina, gomurį – elniena raudonųjų serbentų glazūroje; ant jos – rojaus obuoliukų vėrinys. Ponia pataiso staltiesę – viskas turi būti dermėje, ritme, pulsuoti, būti kiekvienam artima, girdėta, matyta.

Daugiau…
Kontaktai / Contacts