fbpx

VIZITUOJANTYS ŠEFAI

„SKONIO SLĖNIS®“ stengiasi vienu žingsniu žengti su šiuolaikinėmis Europos gastronomijos tendencijomis, todėl kiekvienais metais kviečia pripažintus ir įvertintus šefus iš užsienio, kurie pristatydami naujausius vėjus kartu perteikia ir ilagmetes žinias, atskleidžia technologines gudrybes išmoktas garsiausiose Europos gastronomijos mokyklose, tokiose kaip „Le Cordon Bleu“ (nuo 1895), „Alain Ducasse Formation“ ar „École Ritz Escoffier“.

2017-2018 METŲ ŠEFAS

2017 ir 2018 m. „SKONIO SLĖNIS®“ pakvietė šefą iš Prancūzijos Xavier Bouriot, kurio karjera prasidėjo prieš trisdešimt metų 3 „Michelin“ žvaigždučių restorane Reimse, Šampanėje. Per savo karjerą X. Bouriot dirbo garsiuose restoranuose – „Lucas Carton“, „Michel Rostang“, „Auberge des Templiers“, „Guy Savoy“. Vėliau  dirbo „Centre de formation Alain Ducasse“, kur vedė mokymus 3 „Michelin“ restoranų profesionalams, bei vadovavo gastronomijos mokyklai „Ecole Ritz Escoffier“ Paryžiuje.